• Zonder jou NOW on Spotify
 • 1,092

   Zonder jou NOW on Spotify
   10/01/2022

   Zonder jou, geschreven en geproduceerd door Jerrel B., augustus 2021.

   Het is een lied waarin "De man" aangeeft wat voor effect "De vrouw" op hem heeft. De vrouw, als zijnde geschapen, speciaal voor "De man" en daarmee dus ook niet zonder haar kan.

   Er wordt me vaak gevraagd of het lied speciaal voor iemand geschreven is. Het is zeker met iemand in gedachten geschreven, vanuit liefde en hoop, maar het lied staat op zichzelf en is eigenlijk meer een ode aan de Schepper.

    


    

   Ten tijde van het schrijven was het niet eens de bedoeling om "Zonder jou" uit te brengen. Gewoon een leuke post op social media was de bedoeling, maar éénmaal ermee bezig kwam de oude liefde (sing/rap/write) keihard om de hoek kijken en wel zodanig dat een opvolger al klaar ligt om ook op Spotify te delen met de buitenwereld. Om mijn songs op Spotify te volgen klik je hier.

   Muziek maken is iets wat ik eigenlijk al jaren geleden naast me neer had gelegd, maar door alle lockdwons heb ik de software weer geinstalleerd en heb een kleine investering gedaan om weer zelf te kunnen recorden.

   We leven nu in een tijd waarin het een stuk gemakkelijker is geworden om muziek ten gehore te brengen. Dat was vroeger hele andere koek.

   Streaming platforms hebben de deur geopend voor de zogenaamde kleinere en zelfstandige artiesten. Die deur ben ik nu binnen gegaan en blijf er voorlopig lekker hangen. I like it... again. Muziek maken is voor mij de enige hobbie die ik nog niet volledig heb benut. Well... Now is the time (as long as I have breath... I will sing).

   Ik zou het enorm op prijs stellen als je me zou volgen op Spotify. See you around...   1. Follow
   2. News
    • Follow Jerrel B. NOW via jouw favoriete platform.

     Maak hieronder jouw keuze en enjoy.

    • Coming Soon
     MSC
     05/06/2022
    • Ik wil NOW on Spotify
     MSC
     18/02/2022
 • Advertisement